KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium
Új tel. Porta: 06-30-324-7844 , Nyáron szerdánként 8-12 óra között van Titkárság: 06 30 324 7981, Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szaktantermek

Intézményünkben három olyan tantermet alakítottunk ki, amelyekben tanulóink zavartalanul elsajátíthatják a kerettanterv ajánlásai alapján a helyi tanterveinkben megfogalmazott képességeket. Mindvégig szem előtt tartottuk, hogy a közismereti évfolyamokon az informatika tantárgy tanulásához – egyúttal más jellegű, kiegészítő ismeretek megszerzéséhez is - elengedhetetlenül szükséges a megbízható működésű géppark.

 INFORMATIKAI TANTERMEK

 A szakmai évfolyamokon a speciális programok megismerését, működtetését és eredményes alkalmazását nagy teljesítményű, korszerű eszközök biztosítják. Az elmúlt évben pályázati segítséggel felújítottuk a legnagyobb géptermünket: 21 db, a célnak megfelelő paraméterekkel rendelkező számítógépeket és LCD monitorokat sikerült vásárolnunk.

 Végzős évfolyamaink tanulói biztonságosan tervezhetik és elkészíthetik itt vizsgadolgozatukat, valamint a záró vizsgáikra is eredményesen felkészülhetnek az iskolánk nyújtotta nagymértékű tárgyi és személyi háttér segítségével. Pedagógusaink napi szinten alkalmazzák az oktatásban a számítástechnika kínálta lehetőségeket, rendszergazdáink gondoskodnak a folyamatos fejlesztésekről.

 Hallgatóinknak korlátozott mértékben lehetőséget biztosítunk – előzetes egyeztetés után, tanári felügyelet mellett - a gépek szabadidőben való használatára, internetes böngészésre.

 TÉRKÉPÉSZ TEREM

 A 11., 12. és 13. évfolyam térképész szakos osztályainak tanulói ebben a szép, tágas és világos tanteremben töltik szakmai óráik nagy részét. Minden diáknak saját átvilágító-asztala és fiókja van. Ezeken tanulják meg a térképtervezés és szerkesztés alapjait, hagyományos módszereit.

 NYELVI LABOR

 Iskolafenntartói támogatásból - 2003-ban - létesítettük nyelvi laboratóriumunkat. 20 db munkaasztal, központi számítógép, projektor segíti a tanulók és a nyelvtanárok hatékonyabb munkáját. Korszerű programok beszerzésével szeretnénk eredményesebbé tenni az idegen nyelv tanulását.

Tovább a kategóriában: « Japánkert Termesztő-berendezések »

Kapcsolat

KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium
Tagintézményi OM azonosító: 035269/009
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362
Felnőttképzési engedélyezési szám: E-000052/2013
Telephely címe:
1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60. (Bejárat a Kövér Lajos utcai kapunál.)
Igazgató: Cifer Attila

Intézményi név változatai:
Közép-magyarországi ASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium
Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum - Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium 
A japánkert címe: 1149 Budapest, Kövér Lajos u. 1., bejárat az iskola kapujában.

www.vmszki.hu
#szeretjükavargát
Kövessetek / Kövessenek bennünket az Instagramon:
@varga_marton_technikum
Varga Márton Technikum (@varga_marton_technikum) • Instagram-fényképek és -videók
Facebook:Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium - Kezdőlap | Facebook
Wikipédia:

Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium – Wikipédia (wikipedia.org)

Telefon - Porta: +36-30-324-78-44
Telefon - Titkárság: 
+36-30-324-7981 vagy +36-1-273-2741
E-mailtitkarsag.vmszki@gmail.com

Támogatóink

 elte-fuveszkert 81 x 81borhymini  logo faceKiemelt támogatónk Mészáros József KASZK műszaki tanácsadó, aki több értékes növény örökbefogadásával lehetővé tette új honlapunk létrehozását 2013-ban. Köszönjük!

FlyBuilt-logo-v1Webfejlesztési digitális tanácsadást nyújtott 2021-ben a FlyBuilt Stúdió - Vedres Tamás ügyvezető igazgató! Köszönjük az együttműködést!