Adó 1 % felajánlás 2019.

Amennyiben Ön úgy döntene, hogy adója 1 százalékát az iskolai Ursziny Endre Tanulmányi Alapítványnak adományozza, tájékoztatjuk, hogy az alapítvány adószáma:

18047314-1-42 

Támogató szándékukat köszönjük!

Az alapítvány alapvető célja: az AM KASZK - Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakgimnáziuma és Kollégiuma diákjainak segítése és ösztönzése szakmai-tanulmányi fejlődésükben, kiváló tanulók külföldi tanulmányútjának támogatása, taneszközök beszerzése, számítástechnika fejlesztése.

 


KEDVES SZÜLŐK!

Intézményünk egyik önfeláldozó és gyermekszerető pedagógusa, Urszinyi Endre† tanár úr gondolata és az általa befizetett alapító tőke hozta létre évtizedekkel ezelőtt az azóta is működő alapítványt, azokban az időkben, amikor még alig-alig létezett ilyen jellegű kezdeményezés.

Az alapítvány alapvető célja: az AM KASZK - Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakgimnáziuma és Kollégiuma diákjainak segítése és ösztönzése szakmai-tanulmányi fejlődésükben, az iskola pénzügyi lehetőségeinek kiegészítése kuratóriumi döntés alapján, kiváló tanulók külföldi tanulmányútjának támogatása, taneszközök beszerzése, számítástechnika fejlesztése.

Az alapítványi pénzeszközök szerény mértékben, de folyamatosan gyarapodnak, amellett, hogy az alapítvány finanszírozni tudja az alapszabályban meghatározott feladatát.

Amennyiben Ön úgy döntene, hogy adója 1 százalékát az Ursziny Endre Tanulmányi Alapítványnak adományozza, tájékoztatjuk, hogy az alapítvány adószáma:
18047314-1-42

Támogató szándékukat köszönjük.
Pintér Karolina igazgató

Fontos!

Kérjük, hogy az adó 1 százalékáról történő nyilatkozatban az iskola nevét ne szerepeltessék (csak az alapítványét), mert az iskola nem jogosult az 1 százalékok fogadására!

Támogatóink

 elte-fuveszkert 81 x 81borhymini  logo face

Kiemelt támogatónk Mészáros József KASZK műszaki tanácsadó, aki több értékes növény örökbefogadásával lehetővé tette új honlapunk létrehozását. Köszönjük!

Kapcsolat

Tagintézményi OM azonosító: 035385
Telephely kód: 003
1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60.

Telefon: +36-1-273-2741  /  Fax: +36-1-273-2744
E-mail: titkarsag.vmszki@gmail.com

Igazgató: Pintér Karolina

www.vmszki.hu

KASZC Varga Márton Technikum / 1149 Budapest, Mogyoródi út 56 – 60.

Telefon: +36 (1) 273-2741