KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium

ESTI és nappali képzések ÉRETTSÉGIZETTEKNEK

A 2021-2022-es tanévre 2 éves technikus képzéseket indítunk esti és nappali tagozaton. A képzések csak a megfelelő létszám esetén lesznek engedélyezettek ingyenesen állami támogatással, ezért jelentkezési szándékát mindenképpen küldje el nekünk mihamarabb, hogy időben vissza tudjunk jelezni a képzések indulásáról. Jelentkezési határidő: 2021. május. 10. Választható szakmák: 1. Kertésztechnikus - 2. Földmérő, földügyi és térinformatikai technikus. Havi ösztöndíj és a 2. félévtől bérjuttatások. Szakirányú továbbtanulásnál, egyetemi felvételnél előnyt jelent, hogy a technikuvizsga emelt szintű érettségi is egyben. Felvételi követelmény: sikeres érettségi vizsga.
Jelentkezés és információk itt találhatók részletesen. (kattintás ide) 
Jelentkezési lapot innen lehet letölteni és kitölteni (kattintás ide)  

Nagyon szépen köszönjük!  Várjuk Önöket szeretettel!
Bővebben...

Kedves Nyolcadikosok! Felvételi jegyzék 2021-2022-es tanévre

Kedves Szülők! Kedves Nyolcadikosok! Itt látható az ideiglenes FELVÉTELI JEGYZÉK a 2021/2022-es tanévhez - kattintás ide. 

Kedves Leendő Diákjaink! Várunk Benneteket  szeretettel a beiratkozáson, és aztán szeptemberben.
Addig is vigyázzanak magukra, vigyázzatok magatokra! Pintér Karolina igazgató
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
#szeretjükavargát
Kövessenek bennünket a https://hu-hu.facebook.com/vmszki facebook oldalunkon is. 
Kövessenek / kövessetek bennünket instagramon :)
@varga_marton_technikum
https://www.instagram.com/varga_marton_technikum/


 
Bővebben...

Nyílt nap 2021

TISZTELT - ESTI és NAPPALI TAGOZATOS TECHNIKUS KÉPZÉSEINK IRÁNT - ÉRDEKLŐDŐK! Az idén érettségizők és a már érettségivel rendelkezők jelentkezését várjuk. Nyitott kapuk rendezvényünket szerdánként 8 és 12 óra között tartjuk, amint a járványügyi helyzet ezt megengedi. Addig kérjük, hogy részvételi szándékukat regisztrációval jelezzék a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailen Molnár Gabriella tanárnőnek címezve, akit telefonon is lehet keresni 8 és 12 óra között. Jelentkezési lap és további információ ide kattintva található. Várjuk jelentkezésüket! Üdvözlettel: Pintér Karolina - igazgató


Bővebben...

Varga Márton Múzeum 2021

A múzeum a KmASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum történetét és Varga Márton névadónk, iskolánk alapítójának életét dolgozza fel helytörténeti kiegészítésekkel az 1906-tól napjainkig terjedő időszakban. A múzeum vezetője: Fónod Attila kertészmérnök tanár úr. Nyitvatartás: hétfőnként 9-től 16 óráig
Sok-sok  érdekesség található még a facebook oldalunkon!
https://www.facebook.com/vargamartonmuzeumzuglo/
Bővebben...

KÜLFÖLDI UTAK - NYELVI ÉS ERASMUS GYAKORLAT

Külföldi szakmai gyakorlat lehetőség a képzés ideje alatt és a képzést követő egy éven belül Erasmus + program keretében teljesen ingyen. A 2020. 6. 21-re megnyert utak 116 tanulóra és 29 kollégára vonatkoznak. A  jövőben is csatlakozni fogunk a programhoz. A mellékletben megtalálható a 2020/21-re megnyert utak listája.  A tervezett utak időpontja a járványveszély miatt változik. Ide csatoltuk, és tájékozódásképpen elovasható a tanulóinknak szóló tájékoztató, valamint a facebookon az előző évekről láthatók nagyon izgalmas képes beszámolók. A Külföldi Nyelvtanulási Program 2022-ben folytatódik! A december 4-ei Magyar Közlönyben megjelent információk szerint:
 A program 2021-ben nem kerül megszervezésre. 2022-ben a 9-ikes és 11-ikes gimnáziumi, a szakgimnáziumi és a technikumi képzésben résztvevők 2 hetes ingyenes külföldi nyelvtanfolyamon vehetnek részt. Felmenő rendszerben a technikumi képzésben résztvevők választhatnak majd, hogy 11-ik vagy 12-ik évfolyamban szeretnének a programban részt venni.A jelenleg (2020/2021 tanév), 8-ikos és 10-ikes tanulók azok, akiket leghamarabb érinteni fog a program. A 2021-es év az előkészítésé lesz, így garantálja majd a Kormány, hogy a lehető legnagyobb biztonsági felkészültséggel vágjanak neki a diákok a csoportos, vagy az egyéni kiutazásnak. Akik most 9-ikesek ne csüggedjenek, a 2022/2023-as tanévben részt vehetnek majd a programon! Kedves jelenlegi 11-ik osztályosok! Rátok számtalan Erasmus+ lehetőség vár, a külföldi ingyenes tanulás és tapasztalatszerzés előttetek is nyitva áll, akár az érettségi vagy technikusi vizsga után is 1 évig!

Bővebben...

Támogatóink

 elte-fuveszkert 81 x 81borhymini  logo face

Kiemelt támogatónk Mészáros József KASZK műszaki tanácsadó, aki több értékes növény örökbefogadásával lehetővé tette új honlapunk létrehozását. Köszönjük!

Kapcsolat

KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium
Tagintézményi OM azonosító: 035269/009
Telephely címe:
1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60.
Igazgató: Pintér Karolina

Intézményi név változatai:
Közép-magyarországi ASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium
Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum - Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium 

www.vmszki.hu

#szeretjükavargát
Kövessetek / Kövessenek bennünket az Instagramon:
@varga_marton_technikum
Varga Márton Technikum (@varga_marton_technikum) • Instagram-fényképek és -videók

Telefon
: +36-1-273-2741
E-mailtitkarsag.vmszki@gmail.com