KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium
Új tel. Porta: 06-30-324-7844 , Nyáron szerdánként 8-12 óra között van Titkárság: 06 30 324 7981, Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elemek szűrése dátum szerint: március 2024 - KMASZC - Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium

Március 15. - ünnepség a suliban - 2024

Sulinkban is megemlékeztünk az 1848. MÁRCIUS 15. - forradalmi eseményeiről ünnepség keretében. Gitáron játszott Kocsondi Csaba tanár, énekelt Major László tanár, a műsorban szerepelt még Pénzes Barnabás diák a 12.b osztályból. A program második felében osztályonként játékos feladatokat oldottak meg a diákok felidézve a nap történéseit. Programszervezők: Kovács Tamás munkaközösség-vezető tanár, Sütő Ágnes tanárnő.
Bővebben...

Ideiglenes felvételi jegyzék 2024. március

Tisztelt Szülők! Kedves Nyolcadikos Diákok! Az ideiglenes felvételi jegyzéket szakonként lehet megnézni a poszt alján lévő mellékletekből letöltve.
KERESÉS a jegyzékekben: CTRL + F gombok megnyomása után a kereső csíkba írják be az OM azonosítójukat a laptopon és asztali gépen. Mobiltelefonon
a nagyító ikonra kell koppintani, majd beírni az OM azonosítót. Sok sikert kívánunk a felvételihez! Emailben is értesítjük Önöket! Szakok:
18-as kód - kertésztechnikus szak, 20-as kód - földmérő, földügyi és térinformatikai technikus szak, 23-as kód - kertész 3 éves szakBővebben...

Erasmus lengyel diákok - földmérő-térinformatikai gyakorlaton - 2024.

Erasmus külföldi utazás keretében Lengyelországból érkeztek hozzánk diákok 2024. március 19-én. Ma az ALTERRA Hungary Kft. tartott nekik földmérő-térinformatikai előadást iskolánk könyvtárában, majd gyakorlati bemutatót a városligeti Vajdahunyad váránál. A szakmai előadást és bemutatót Nagy Géza mérnök, címzetes egyetemi docens és Dömötör Attila mérnök tartották. A KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikumban lehet csak Budapesten földmérő-térinformatikát tanulni.
Bővebben...

Békés Iskola Kérdőív Szülőknek - 2024

Tisztelt Szülők! Iskolánkban a Békés Iskolák Team azon dolgozik, hogy felmérje iskolánk légkörét. A felmérés nagy segítség abban, hogy megismerjük azokat a problémákat, amelyek megnehezítik, hogy gyermekük is jobban érezze magát az iskolában. Kérem segítsék munkánkat azzal, hogy 2024. március 27-ig kitöltik a kérdőívet, amelynek linkjét a Krétán keresztül  megkapták. A kérdőív anonim, mobiltelefonon is kitölthető. Kitöltése kb. 7- 8 percet vesz igénybe. Köszönjük az együttműködését: Békés Iskolák TeamBővebben...

Trambulin Fővárosi Tehetséggondozó Ösztöndíj felhívása - 2024-2025-ös tanévre

Trambulin Fővárosi Tehetséggondozó Ösztöndíj pályázati felhívása
Adatkezelési tájékoztató

A Trambulin Fővárosi Tehetséggondozó Ösztöndíj Pályázat idén is megrendezésre kerül. Budapest Főváros Önkormányzata pályázati felhívást tesz közzé,  mely szerint a 2024-2025-es tanévben havi 20.000 Ft ösztöndíjban részesülnek 10 hónapon át a sikeresen pályázó tehetséges tanulók, akik kiemelkedő tanulmányi, versenyzői eredményeket mutatnak fel, az iskola közösségi életében is aktívan részt vállalnak, és önkéntes karitatív tevékenységet végeznek valamilyen civil szervezetnél. 
Az Emberi Erőforrások Bizottsága 17/2024.(II.27.) EEB határozatával úgy döntött, hogy jóváhagyja a 2024/2025-ös pályázati időszakra vonatkozó, a „TRAMBULIN” Ösztöndíjpályázaton való részvétel feltételeit rögzítő Pályázati felhívást és mellékleteit, valamint annak közzétételét az Ösztöndíjprogramban közreműködő köznevelési és szakképző intézményekben. A pályázat feltételei és részletei a felhívás dokumentumában honlapunkon is elérhetők.
Iskolánkban Molnár Gabriella tanár a pályázat koordinátor pedagógusa.

A tanulói pályázatok benyújtási határideje Budapest Főváros Önkormányzatánál: 2024. április 2.
Bővebben...

Felvételi 2024 Szóbeli motivációs beszélgetés március 5-6.

Kedves Nyolcadikosok! Tisztelt Szülők! Szeretettel várjuk Önöket a Felvételi szóbeli motivációs beszélgetésre 2024. március 5-én és 6-án (kedden és szerdán). A beosztásról Felvételi tájékoztató ide kattintva érhető el.
A KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium középiskolában az INFO Ponton diákokkal segítjük a tájékozódást! Iskolalátogatási igazolást adunk. Címünk: 1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60. Bejárat: Kövér Lajos u. 1.
Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára

Kapcsolat

KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium
Tagintézményi OM azonosító: 035269/009
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362
Felnőttképzési engedélyezési szám: E-000052/2013
Telephely címe:
1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60. (Bejárat a Kövér Lajos utcai kapunál.)
Igazgató: Cifer Attila

Intézményi név változatai:
Közép-magyarországi ASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium
Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum - Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium 
A japánkert címe: 1149 Budapest, Kövér Lajos u. 1., bejárat az iskola kapujában.

www.vmszki.hu
#szeretjükavargát
Kövessetek / Kövessenek bennünket az Instagramon:
@varga_marton_technikum
Varga Márton Technikum (@varga_marton_technikum) • Instagram-fényképek és -videók
Facebook:Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium - Kezdőlap | Facebook
Wikipédia:

Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium – Wikipédia (wikipedia.org)

Telefon - Porta: +36-30-324-78-44
Telefon - Titkárság: 
+36-30-324-7981 vagy +36-1-273-2741
E-mailtitkarsag.vmszki@gmail.com

Támogatóink

 elte-fuveszkert 81 x 81borhymini  logo faceKiemelt támogatónk Mészáros József KASZK műszaki tanácsadó, aki több értékes növény örökbefogadásával lehetővé tette új honlapunk létrehozását 2013-ban. Köszönjük!

FlyBuilt-logo-v1Webfejlesztési digitális tanácsadást nyújtott 2021-ben a FlyBuilt Stúdió - Vedres Tamás ügyvezető igazgató! Köszönjük az együttműködést!